Välj en sida

Tidigare i år gick 7 Out Media ut med nyheten om att man sjösatt ett nytt projekt inom en helt ny bransch. Det handlade om tjänsten LEI Register där företag och organisationer kan registrera- och förnya leikod till en av marknadens bästa priser. Projektet har hittills varit väldigt lyckat och under de månader som tjänsten varit live har det blivit tydligt att efterfrågan på billig lei-registrering är stor. Något vi tidigare kunnat se i våra analyser men som vi nu fått svart på vitt. Efter att ha haft Leiregister.se live i snart tre månader kan vi vara säkra på att tjänsten fungerar helt problemfritt och är uppskattad. Därför väljer vi nu att ta ytterligare ett steg med LEI Register. Idag blev det officiellt att LEI Register är ny integrationspartner till Fortnox. Detta samarbete ger Fortnox-användare möjlighet att registrera- och förnya lei nummer via en automatiserad process.

Från och med idag, tisdagen den 26:e maj 2020, återfinns LEI Registers applikation på Fortnox marknadsplats. Detta innebär att företag och organisationer som använder Fortnox för bokföring eller andra ekonomiska tjänster nu kan ta del av en automatiserad lei-registrering. Detta är något som gör att företag kan spara både tid och pengar. LEI Register är en av 400 partner-applikationer som återfinns bland Fortnox integrationer. Bland övriga appar återfinns bland annat iZettle, Klarna och Shopfiy.

Automatiserad registrering av leikod

LEI Registers app hos FortnoxUnder de senaste veckorna har utvecklarna på 7 Out Media arbetat hårt med att bygga den integrationslösning som nu finns på plats. Denna integrationslösning möjliggör en automatiserad registrering av leikod för de användare hos Fortnox som har integrationslicens. Integrationslicensen kostar 59 kr i månaden och genom att inneha en sådan licens får man tillgång till samtliga integrationer på Fortnox marknadsplats. Bland annat LEI Registers integration. Genom kopplingen till Fortnox inhämtar LEI Register automatiskt de företagsuppgifter som är nödvändiga för att registrera leikod. Med andra ord behöver du inte själv spendera någon tid på att fylla i formulär eller leta företagsuppgifter. Istället kan du genomföra registreringsprocessen på enbart någon minut. Du hittar LEI Registers applikation hos Fortnox här.

Genom den automatiserade registreringen av leikod får användarna hos Fortnox även ta del av ett förmånligt pris. LEI Register erbjuder registrering- och förnyelse till halva priset mot vad många marknadsledande aktörer tar. Genom Fortnox är det även möjligt att byta registrator av lei och överföra koden till LEI Register. Detta kan sänka årskostnaden för företagets lei nummer radikalt.

Expanderar till nya marknader

Fokus för LEI Register har redan från start varit den svenska marknaden. Detta då efterfrågan på lei till låga priser är stor samt att det finns möjligheter att ta ansenliga marknadsandelar. Detta hindrar dock inte 7 Out Media från att upptäcka nya marknader. Genom plattformen Leicertficate.org erbjuder 7 Out Media nu lei-registrering till andra marknader. Plattformen fungerar som en ”multi-language” sida vilket innebär att besökarens geografiska position väljer vilket språk som ska visas. I skrivande stund erbjuder Leicertficate.org registrering- och förnyelse av leikod i Storbritannien, USA och Norge. Redan i juni kommer Leicertificate.org även öppna upp för den tyska marknaden. Vi på 7 Out Media har en stark tro på att leikoder är här för att stanna. Vi ser det inte heller som en omöjlighet att kravet på lei nummer inom några år även kommer att gälla utanför den europeiska värdepappersmarknaden. Blir det så så kommer vi att vara väl förberedda när det är dags.