Välj en sida

Sedan 7 Out Media AB köpte upp samtliga OG Groups ekonomidomäner har mycket tid lagts på att förnya bolagets jämförelsesajter. Bland annat har man arbetat fram ett nytt tema som ska vara applicerbart på flera olika jämförelsesajter inom lånebranschen. Temat ska bidra till en bättre användarvänlighet, möjligheter att ställa olika lån mot varandra samt göra sidorna optimala i alla olika plattformar. Tidigare i oktober valde man att testa det nya temat på jämförelsesajten Allt om Privatlån. Sajten som har över 10 år på nacken har enda sedan start varit en populär plattform för svenskar som letar efter det billigaste privatlånet. Även om trafiken till sidan aldrig sinat så har www.alltomprivatlan.se inte hängt med i utvecklingen de senaste åren. Något som alltså nu ändrats med det nya temat.

Nylansering av Allt om privatlånUtöver Allt om Privatlån har 7 Out Medias jämförelsesajt för snabblån Allt om Smslån också blivit uppdaterad med det nya temat. Således har bägge jämförelsesajterna fått ny design, nya funktioner och utrustats med ny teknik. Något som man bland annat kunna läsa om hos Breakit. Tanken är att samma tema ska användas på bolagets övriga sajter om lån. Först vill man dock säkerställa att att allt fungerar som det ska samt att funktionerna på sajten används som det är tänkt. Tidiga buggar är redan identifierade och åtgärdade och man förväntar sig inga större överraskningar. Däremot finns det alltid förbättringspotential i allt man gör och 7 Out Media strävar alltid för att ge användaren en ultimat upplevelse.

I samband med nylanseringen av Allt om Privatlån har 7 Out Media också utökat antalet samarbeten. Med anledning av detta får besökaren ett större utbud av lån som sedan kan ställas mot varandra. Detta ökar möjligheten att hitta ett billigt privatlån som passar låntagarens preferenser. Bynk, Zmarta och Direkto är exempel på samarbetspartner vars lån återfinns på jämförelsesajten. Något annat som är nytt är möjligheten att jämföra företagslån och snabblån. En möjlighet som inte fanns på den gamla sajten. Med detta hoppas man att kunna dra till sig en större publik och således kunna öka intäkterna till bolaget. Intäktsmodellen på sajten fungerar på samma sätt som på övriga sajter. Det vill säga att 7 Out Media får en engångsintäkt per tecknat lån.

Utöver förbättrad användarvänlighet, större utbud av lån samt smarta funktioner har Allt om Privatlån även fyllts på med nya användbara guider. Detta för att ge besökaren möjlighet att kunna fatta välgrundade beslut gällande sitt lånande. På sajten kan man bland annat läsa mer om hur det går till att teckna ett låneskydd, farorna med att låna med betalningsanmärkningar samt hur det fungerar att låna med medsökande. Informationsdelen är något som kommer att utökas löpande och som utgör grunden för bolagets jämförelsesajter.